IZONIL Hard – hydroizolácia a sanácia v jednom | ASAS Stavebné centrum u Mareka

IZONIL Hard – hydroizolácia a sanácia v jednom

Problémy vlhkých stien a následná tvorba plesní trápi obyvateľov starších budov, ale aj novostavieb. Tieto problémy sa potom môžu negatívne prejaviť na kondícii stavieb, ale aj ľudského zdravia.

Skvelým riešením v boji s vlhkosťou pre Vás môže byť hydrofóbna sanačná omietka IZONIL. Unikátna omietková zmes vyrábaná na Slovensku. IZONIL Hard je extrémne vodeodolná suchá omietková zmes, ktorá po aplikácii vytvára vodeodolnú a zároveň paropriepustnú vrstvu.

Použitie zmesi

Použitie omietky je univerzálne, dá sa použiť na vertikálne podklady (steny z tehál, pórobetónu), horizontálne podklady (betónové strechy, betónové podlahy). Najväčšie využitie omietky IZONIL je pri úplne hydroizolácii a sanácii pivníc, šácht a ďalších podzemných priestorov od podzemných vôd, pri rekonštrukcii omietok starších budov a hydroizolácii existujúcich navlhnutých stavieb, ale aj k izolácii soklových častí budov. Omietka IZONIL môže byť taktiež použitá pri hydroizolácii kúpeľní, sprchových kútov, ale aj hydroizolácii betónových bazénov.

Zloženie zmesi

Základom omietky IZONIL Hard je kremičitý piesok, portlandský cement a unikátna prísada Izocomponent. Práve Izocomponent zaistí vysúšanie steny. Celá omietka je vystužená PP vláknami a dá sa tak použiť v exteriéri aj interiéri. Omietka IZONIL Hard je vyrábaná z prírodných zdrojov a je šetrná k životnému prostrediu. Vďaka certifikácii je vhodná na styk s pitnou vodou.

Z hľadiska prípravy povrchu, nanášania a ukončenia povrchu sa IZONIL omietka nelíši od bežných cementovo-pieskových omietok. Detailný postup je uvedený v technickom liste.

Omietka IZONIL Hard je slovenský vynález a slovenská technológia, s garanciou funkčnosti minimálne 10 rokov.


Otváracie hodiny
Stavebniny Bardejov

Stavebné centrum u Mareka
POLBARD, s.r.o.
Priemyselná 1439
085 01 Bardejov

IČO: 36 470 252
DIČ: 2020027867
IČ DPH: SK2020027867